Jeżeli jest ktoś zainteresowany nowym geonem w pobliżu miejsca swojego zamieszkania, proszę o wiadomość pod tym postem. Jest wiele miejsc, gdzie tego typu punktów jest mało - tak więc ja postaram się rozwinąć takie "białe plamy" 🙂
presto Otrębusy, Pałacyk Toeplitza.
Zrobione! dziękuję za zgłoszenie 🙂 mam nadzieję, że postawiłem w dobrym punkcie 🙂 przy okazji pozwiedzałem na mapie Twoją miejscowość - przyznam, że tworzy ciekawy układ wraz z Podkową Leśną 👍
presto jaki duży! Dziękuję 🙂
AnjaB z uwagi, iż zainteresowanie moją ofertą jest małe, chciałbym zaproponować Ci współpracę "geonową" 🙂
Do usług 🙂 🙂
Co masz na mysli? No tak, najwyrazniej tylko ja tam klikam...
Mam kilka "mobilnych geonów", tak więc mógłbym je dostarczyć pod adres, który podałaś w poprzednich wiadomościach - abyś je zebrała 🙂 Ty zdobędziesz nieco gronów, natomiast ja punkty, aby zyskać wyższy poziom 🙂
presto OK. Ale Twoj geon bedzie dla mnie dostepny dopiero za tydzien
AnjaB Mam kilka innych Geonów, które możesz zebrać 🙂 są w pobliżu Geona, którego stworzyłem docelowo dla Ciebie 🙂
Dzięki. Jutro się po nie wybiorę. Za późno je zobaczyłam. Ale chyba nikt ich nie ruszy 😀
Ja także dziękuję 🙂
presto hey, moja aplikacja przestała działać a nie udało mi się ponownie jej zainstalować. To chyba oznacza, że kończę geo- zabawę. Mam nadzieję, że postawisz swoje geony w jakimś innym, fajnym miejscu 😃